oktober 104.jpg

Slide 1

DSC01092.JPG

Slide 2

DSC01035.JPG

Slide 3

Erkend leerbedrijf


Deel van het sociale programma van Scheepswerf Talsma is het begeleiden van jongeren vanuit de studie naar een werkplek door middel van het aanbieden van een interessante stageplek.

Wij zijn een door SBBKenteqVTL en ECABO erkend leerbedrijf en verzorgen ieder jaar voor gemiddeld vier BBL (beroepsbegeleidende leerweg) studenten een leerwerkplek. Daarnaast bieden wij gemiddeld zo'n vijf jongeren een tijdelijke stageplek.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen te laten werken om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, waarin kenniscentra, beroepsonderwijs en bedrijfsleven zijn verenigd.

VTL staat voor Vakmanschap op de arbeidsmarkt in Transport & Logistiek. VTL mobiliseert al meer dan 40 jaar instroom en doorstroom binnen een netwerk van scholen en bedrijven.

ECABO focust zich op personeelsontwikkeling in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen.

Door het bieden van stageplaatsen draagt Scheepswerf Talsma een steentje bij aan de opleiding van breed inzetbare vakmensen. Bovendien investeren wij, door het bieden van deze opleidingsmogelijkheden, in gemotiveerde vakmensen die in de toekomst wellicht bij ons aan de slag kunnen gaan.