PB040290.jpg

Refit 1

Trijntje.JPG

Refit 4

Tjalk Louise.JPG

Refit 3

IMG_05999.jpg

Refit 2

Refit


Ga mee met de tijd

In de loop van de tijd veranderen de wensen en behoeften van de mensen. Dit heeft vaak ook betrekking op de schepen in hun bezit. Een langer schip, andere superstructure, compleet andere look of het ombouwen van werkschip naar plezierjacht of omgekeerd. Alles is mogelijk.

Scheepswerf Talsma beschikt over de juiste mensen, equipment en faciliteiten om jachten en werkschepen compleet te refitten. Door een samenwerkingsverband met EWD in Emden, Duitsland hebben we zelfs de beschikking over een droogdok met een lengte van 220 meter. Hierdoor kunnen we de grootste megajachten bedienen.

Een nieuw leven

Vaak kan een schip door middel van een refit z’n tweede leven krijgen. Economische factoren leveren veelal het bewijs dat refit een verstandigere keuze is dan nieuwbouw. Ook kan de factor 'tijd' bepalend zijn en hier wint refit het vaak van nieuwbouw. Scheepswerf Talsma verlengt de economische, technische en emotionele levensduur van uw schip.

Conversie

Voor de conversie van een schip bent u ook aan het juiste adres. Van voormalig vrachtschip naar luxe riviercruiser, van binnenvaart schip naar werkplatform, van ponton naar drijvend opleidingsinstituut. Heeft u een project waarbij de bestemming van een schip omgebouwd moet worden dan denken we graag met u mee.

Verlengingen

Naast refit en conversies kan Talsma voor u de verlenging van uw schip uitvoeren. Wat uw reden ook moge zijn en of het nu gaat om een plezierjacht of een viskotter, wij beschikken over het personeel en de ervaring om uw schip vakkundig te verlengen.

Scheepswerf Talsma is altijd bereid om samen met u de mogelijkheden van uw project te bekijken.