PC130452KOEGELWIECKTalsmaFraneker.jpg

Onderhoud 3

PB040276.JPG

Onderhoud 4

Hellingbeurt


Met uw woonark of varend woonschip bent u bij ons aan het juiste adres voor alle noodzakelijke onderhoud, wat meestal bestaat uit het dokken, schoonspuiten en opnieuw coaten.

Tevens repareren wij, in nauw overleg met een expert van uw verzekeringsmaatschappij, uw onderwaterschip daar waar nodig. Om ingeval van schade (denk aan zinken als gevolg van het stukvriezen van doorvoeren of lekke klinknagels etc.) voldoende dekking te waarborgen willen de meeste verzekeringsmaatschappijen het onderwaterschip regelmatig (om de 4 of 5 jaar) laten inspecteren.

Daarnaast kunnen wij u adviseren c.q. assisteren met het onderhoud aan de binnenzijde van uw onderwaterschip (net zo belangrijk als de buitenzijde). Opmerking: zorg in ieder geval dat uw schip aan de binnenzijde schoon en droog is, dit om roestvorming tegen te gaan.

Reparaties aan dek kunnen wij eveneens voor u uitvoeren, denk aan bolders, dekken, geheel of gedeeltelijk vernieuwen van roef of den, boeisels, berghouten, reling, etc. Uiteraard tegen concurrerende tarieven.

Ingeval van schade of aan- en verkoopkeuringen adviseren wij u graag.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Droogdok Groningen

Naast onze faciliteiten in Franeker kunt u ook in Groningen terecht bij ons zusterbedrijf Droogdok Groningen (voormalig Droogdok Het Noorden).

Heeft u vragen, belangstelling of wilt u een afspraak maken voor een hellingbeurt in ons droogdok in Groningen, kom dan langs of bel (050-3137665) en wij zullen u zo goed mogelijk en geheel vrijblijvend informeren.