IMG_1512.JPG

Nieuwbouw

P50702334.jpg

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Damen1.jpg

Nieuwbouw

P3131312.JPG

Nieuwbouw

Cascobouw


Scheepswerf Talsma is gespecialiseerd in casco scheepsbouw, zowel voor de toonaangevende scheepsbouwers van Nederland als voor particulieren.

Nauwe samenwerking waarbij efficiëntie, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit hand in hand gaan. We bouwen casco's voor mega jachten in staal en aluminium en revolutionaire seriematige casco’s van de succesvolle Nederlandse scheepswerven, zoals de Fast Crew Suppliers, Patrouilleschepen en Fast Suppliers.

Daarnaast zijn we actief in de markt voor de (kleinere) plezierjachten, aluminium jachtbouw, speciale one-off projecten, woonboten en compleet stalen werkschepen zoals een 3400 kW Pusher.

Door onze ervaring en door in een vroeg stadium van het project samen te werken met de opdrachtgever kunnen we snelle levertijden garanderen tegen lage kosten.

De door ons gebouwde casco’s behoren tot de top van de wereld en enkele genieten zelfs internationale bekendheid. De casco's van superjachten zijn onder andere aanwezig tijdens de Monaco Yacht shows en onze casco's van bedrijfsvaartuigen worden gebruikt door internationaal opererende maatschappijen.